Online kötőhártya-gyulladás

online kötőhártya-gyulladás

Egy esettörténet, melyben fény derül a kötőhártya-gyulladás valódi okára a Germán Gyógytudomány összefüggései alapján

A gyermekeink már jó pár hete nem járnak iskolába a koronavírus vonzataként és bizony megviseli őket ez az időszak.

Vicces, hogy ezt írom, mert tény, hogy számtalan előnye van a suli nélküli létnek, de online oktatás mellett tanulni, és a kötelező feladatokat is teljesíteni kell minden nap, ellenben a közösségi élmények elmaradnak. A barátok, barátnők nagyon hiányoznak, legfőképpen a nagyobb gyerekeknek.

Egy szívemnek nagyon kedves háromgyermekes édesanya küldte ezt az esettörténetet, aki már profin építi be a tudását a hétköznapokba, így röviden és frappánsan számol be arról, mitől lett kötőhártya-gyulladása a fiának.

Előzetes információk a megértéshez a Germán Gyógytudomány iránt még csak érdeklődők számára:

A kötőhártya-gyulladás egy vizuális elválasztás-konfliktus megoldási fázisában jelenik meg. Ha „valakit elvesztettünk szem elől”, vagy éppen „nem akarjuk többet látni”, majd később, amikor megoldódik a konfliktus, tehát pl. az elvesztett személyt újra visszatér és láthatjuk, a kötőhártyalaphám kivörösödik, megduzzad, gyulladt lesz. Ekkor diagnosztizálják a kötőhártya-gyulladást.

Ha ezt a biológiai konfliktust erős vagy még erősebb vizuális elválasztásként éljük meg, reagálhat a szaruhártya vagy a szemlencse is. Ezeknél az Értelmes Biológiai Különprogramnál is biologikával követhető fokozatokat látunk.

Számít a biológiai kezűség, mint minden külső csíralemezt érintő különprogramnál, mégpedig itt az anya/gyermek-, és partner oldal vonatkozásában. Tehát attól függ, hogy a gyerekemmel/az anyukámmal kapcsolatos a vizuális elválasztás vagy a partnerrel (aki mindenki más lehet aki, nem az anyám és nem a gyermekem, pl. a szomszéd, a férj, feleség, barát, barátnő, kolléga… stb.) kapcsolatban jelenik meg a tünet, a megfelelő oldalon (jobb vagy bal szemen).

Ennyi előtanulmánnyal már jól érthető lesz miért a jobb szeme gyulladt be Bendegúznak.

Nézzük az anyuka beszámolóját!

„Drága gyermekem (jobb kezes fiú), a karantén harmadik hetében már nagyon sokszor hangoztatta, hogy annyira szeretne már a barátaival találkozni, ami persze nem lehetséges….

Nyilvánvaló, hogy elszenvedett egy DHS-t ezzel kapcsolatosan.

Egyik nap, délután a tanulással töltött idő után éppen a megérdemelt játékidőt töltötte a kedvenc telefonos játékán, amikor egyszer csak felkiáltott, hogy „tudok csoportosan játszani a barátommal, és úgy örülök, hogy láthatom.”

Másnap reggel a jobb szeme (partner oldal) csupa piros lett, ami egy nap alatt szépen el is múlt.

Nem kellett sokat gondolkodnom, hogy megértsem mi is történt vele”

Ebben az esetleírásban is megdől egy dogma, miszerint a kötőhártya-gyulladás nagyon fertőző, hiszen a család többi tagjának semmilyen tünete nem volt. Miért nem kapták el a betegséget? Együtt vannak összezárva egész nap és mégsem! Akkor most, hogy is van ez? Lehetséges, hogy nem is léteznek fertőző vírusok?

Olyan izgalmas, hogy online látta viszont Bendegúz a barátját és ez meghozta számára a megoldást is!

Online oktatás, online tanfolyamok, online konfliktusmegoldás. Ettől kész vagyok…

Én borzasztóan ágáltam az online találkozások ellen mindaddig, míg bele nem csúsztunk ebbe a helyzetbe. Azóta már tartottam online előadásokat, azért persze bevallom sosem lesz a kedvencem, még akkor sem, ha nagyon „divatos” egyébként is.

A személyes jelenlétet és találkozást nem helyettesíthet egy online felület, csak ideig óráig. Egy baráti ölelést, egy simogatást egy együtt töltött kellemes órát pláne nem! Ez csak egy gyenge másolata a személyes kapcsolódásoknak, ami persze örömteli is lehet, például, ha egy vizuális elválasztás-konfliktust megoldunk ezzel.

Nagyon szomorú, hogy ilyen helyzetbe kerültünk. Nagyon várom már, hogy egy sokkal élhetőbb helyzetet teremtsünk végre a világban. Hiszem, hogy egyre többen keresik az igazságot és ráébredhetünk a magunkban rejlő belső, ősi erőre és ezáltal az új lehetőségekre, aminek külső megjelenése sosem lehet egy online csevegés vagy egy maszkos bevásárlás…