Köszöntő

Szeretettel üdvözöllek!

gyermekgyogyir.hu, Illés Kata, Germán Gyógytudomány

Évekkel ezelőtt elkezdtem lejegyzetelni a Germán Gyógytudomány hajszálpontos rendszere alapján a tapasztalataimat. Leírtam a gyermekeim és a közvetlen környezetemben megélt esettörténeteket. Ahogy gyűltek az írások éreztem, hogy nem maradhatnak a fiókomban, hiszen ennek publikálásával segíthetek azoknak az érdeklődőknek, akik nyitottak erre az új irányú szemléletre.

A blog egy kis kedvcsináló az oki terápiához, mellyel a betegségek lelki okainak felderítésével történő spontán gyógyulás lehetőségére mutatok rá. A gyerekeknél gyakran elég a környezetüket megváltoztatni, vagy a legkisebbeknél pusztán az anya jelenlétével is sok esetben valódi gyógyulást lehet elérni.

Ami elbűvöl, hogy minden eset teljesen egyedi, személyre szabott megoldásokkal. Mégis, mindig megtörténik a természetes gyógyulás a lelki okok beazonosításával, és a szükséges változtatásokkal.

Amennyiben szeretnél a Germán Gyógytudomány összefüggéseibe belelátni, és a gyerkőceidnek is átadni az ismereteid arról, hogy mi az egészség kulcsa…

… várlak szeretettel az ebben a témában tartott több napos tanfolyamokon vagy a tematikus egynapos előadásaim bármelyikén!

Szeretettel,

Illés Kata

Még több információt olvashatsz a Germán Gyógytudományról ebben a velem készült interjúban az Extraido.hu oldalon:

Illés Kata – gyermekgyogyir.hu

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy az oldalon szereplő írások szerzői jogvédelem alatt állnak. Ezek terjesztése Illés Kata előzetes beleegyezése alapján lehetséges és kizárólag az eredeti tartalommal.
Az Illés Kata által tartott előadások, tanfolyamok nem minősülnek egészségügyi szakképesítéshez köthető tevékenységnek, terápiás tanácsadásnak, hagyományos vagy természetgyógyászati tevékenységnek.