Köszöntő

Szeretettel üdvözöllek!

gyermekgyogyir.hu, Illés Kata, germén gyógytudomány

Évekkel ezelőtt elkezdtem lejegyzetelni a Germán Gyógytudomány hajszálpontos rendszere alapján a tapasztalataimat. Leírtam a gyermekeim és a közvetlen környezetemben megélt esettörténeteket. Ahogy gyűltek az írások éreztem, hogy nem maradhatnak a fiókomban, hiszen ennek publikálásával segíthetek azoknak az érdeklődőknek, akik nyitottak erre az új irányú szemléletre.

A blog egy kis kedvcsináló az oki terápiához, mellyel a gyermekbetegségek lelki okainak felderítésével történő spontán gyógyulás lehetőségére mutatok rá. Gyakran elég a gyerekek környezetét megváltoztatni, vagy a legkisebbeknél pusztán az anya jelenlétével is sok esetben valódi gyógyulást lehet elérni.

Ami elbűvöl, hogy minden eset teljesen egyedi, személyre szabott megoldásokkal. Mégis, mindig megtörténik a természetes gyógyulás a lelki okok beazonosításával, és a szükséges változtatásokkal.

Amennyiben szeretnél a Germán Gyógytudomány összefüggéseibe belelátni, és a gyerkőceidnek is átadni az ismereteid arról, hogy mi az egészség kulcsa…

… várlak szeretettel az ebben a témában tartott több napos tanfolyamokon vagy a tematikus egynapos előadásaim bármelyikén!

Szeretettel,

Illés Kata

Még több információt olvashatsz a Germán Gyógytudományról ebben a velem készült friss interjúban az Extraido.hu oldalon:

Illés Kata – gyermekgyogyir.hu