Gyermekbetegségek kisokos

Az itt található listában megtalálhatjátok a leggyakoribb gyermek”betegségeket” és a kiváltó lelki okait, azaz a hozzá tartozó biológiai konfliktusokat. Továbbá azt is, hogy a tünet már megoldott konfliktust jelent, vagy még aktív fázist.

Figyelem! Ez a lista a teljesség igénye nélkül csak egy kedvcsináló az új érdeklődőknek a Germán Gyógytudomány mélyebb megismeréséhez. Iránymutatás is egyben a már minimum alapfokú tudással rendelkező “germánosok” részére.  A leírás nem teljeskörű az egy-egy kiragadott példával, melyek legtöbbje saját tapasztalat, vagy megemlített esetek Dr. Hamer szakanyagaiból és Helmut Pilhar tanfolyami anyagából.

A “kisokos” természetesen felnőttekre is vonatkozik, mert a “betegség” elnevezésekhez hozzárendelt lelki okok (biológiai konfliktusok) ugyanazok mindenkinél. Természetesen gyermekekre vontakozó példákat írtam. A teljes iránymutatás a “betegségek” kapcsán Dr. Ryke Geerd Hamer Tudományos Táblázatában található, mely részletes információt nyújt a biológiai folyamatokról. Segítségképpen minden magyarázathoz zárójelben odaírtam, hogy hol találjátok meg pontosan a Tudományos Táblázatban (TT).

Jó böngészést és tanulást kívánok minden kedves érdeklődőnek!

A  B  C  D  E  F  G  H  I  K

L  M  N  O  P  R  S  T  V  W