Gyermekgyógyír

Germán Gyógytudomány® a gyermekekért

2019. Április

27Ápr.10:0017:00VÁRANDÓSSÁG, MEDDŐSÉG, SZÜLÉS ÉS CSECSEMŐKminden amit a gyermekvárásról tudni érdemes10:00 - 17:00 Piliscsév, Kelemen Majorság, Előadó: Illés Kata

Tovább

Esemény részletei

Szeretnénk segíteni azoknak a pároknak, akik gyermeket szeretnének, de valami miatt nem jön a várva várt gyermekáldás. Ismertetjük, hogy milyen okok állhatnak a háttérben meddőség esetén és mit lehet tenni ennek feloldására.

A várandósság is egy Értelmes Biológiai Különprogram, melynek természetes megélésének lehetőségeiről, szülésről, születésről, otthonszülésről és felesleges nőgyógyászati vizsgálatokról beszélünk nyíltan.

Átbeszéljük a gyermekágyas időszakot és azokat a csecsemőkorban gyakorta megjelenő tüneteket, melyek ijedelmet okozhatnak a szülőknek. Sárgaság, hasfájás, hányás, hasmenés vagy éppen szorulás, vigasztalhatatlan sírás, kiütések.

Az érdeklődők betekintést kapnak Dr. Ryke Geerd Hamer felfedezése a Germán Gyógytudomány alapján a női- és férfi szaporítószervek működésébe, esetlegesen kialakult problémák okainak megértésére és annak kiküszöbölésére.

Megérthetjük miért alakul ki a férfiaknál hereciszta vagy hererák, prosztatagyulladás, vizelési problémák, impotencia stb.

Válaszokat kapunk, hogy miért lép fel egy hölgynél erős vérzés, fluor vaginalis, felfázás, petevezeték-elzáródás, petefészekciszta, endometriosis, erős fájdalmas görcsös menstruáció, korai klimax, méhnyakrák stb.

Az előadás nem igényel előzetes képzést, de érdemes átolvasni a www.germangyogytudomany.hu a Germán Gyógytudomány országos hivatalos weboldalán található biológiai természettörvények leírását a könnyebb megértés érdekében.

Időpont: 2019. április 27. (10:00-tól 17:00-ig, ebédidő: 13:00-14:00)

Helyszín: Kelemen Majorság, Piliscsév Hegyes dűlő 1.

Jelentkezni a gyermekgyogyir@gmail.com email címen írásban lehetséges. A jelentkezéseket szabad helyek függvényében írásban visszaigazoljuk.

 A tanfolyam ára jelentkezéstől függően:

– Normál ár: 14.900,- Ft/fő

(az ár tartalmazza a kétfogásos ebéd árát is, vegetáriánus menü választható.)

– Előfoglalási kedvezményes ár: 11.900,- Ft/fő

(2019. április 07-ig leadott jelentkezés esetén)

– Páros foglalási kedvezményes ár: 12.900,- Ft/fő

(2019. április 07-e után két fő együttes jelentkezése esetén)

 

Időpont

(Szombat) 10:00 - 17:00

Helyszín

Piliscsév, Kelemen Majorság,

Hegyes dűlő 1.

Előadó

Illés Kata06 20 529 2186

Részvételi díj

14.900 Ft (kedvezmények az esemény részleteinél)

Jelentkezés

Írásban a gyermekgyogyir@gmail.com email címen.
X