Gyermekgyógyír

Germán Gyógytudomány® a gyermekekért

2019. Október

19Okt.10:0017:00A MEDDŐSÉG OKAI, A VÁRANDÓSSÁG, A SZÜLÉS ÉS CSECSEMŐKminden amit a gyermekvárásról tudni érdemes10:00 - 17:00 Eger Előadó: Illés Kata

Tovább

Esemény részletei

Szeretnék segíteni azoknak a pároknak, akik gyermeket szeretnének, de valami miatt nem jön a várva várt gyermekáldás. Ismertetem, hogy milyen okok állhatnak a háttérben meddőség esetén és mit lehet tenni ennek feloldására.

A várandósság is egy Értelmes Biológiai Különprogram, melynek természetes megélésének lehetőségeiről, szülésről, születésről, otthonszülésről és terhesgondozásról, vizsgálatokról beszélünk nyíltan.

Átbeszéljük a gyermekágyas időszakot és azokat a csecsemőkorban gyakorta megjelenő tüneteket, melyek ijedelmet okozhatnak a szülőknek. Sárgaság, hasfájás, hányás, hasmenés vagy éppen szorulás, vigasztalhatatlan sírás, kiütések.

Az érdeklődők betekintést kapnak Dr. Ryke Geerd Hamer felfedezése a Germán Gyógytudomány alapján a női- és férfi szaporítószervek működésébe, esetlegesen kialakult problémák okainak megértésére és annak kiküszöbölésére.

Megérthetjük miért alakul ki a férfiaknál hereciszta vagy hererák, prosztatagyulladás, vizelési problémák, impotencia stb.

Válaszokat kapunk, hogy miért lép fel egy hölgynél erős vérzés, fluor vaginalis, felfázás, petevezeték-elzáródás, petefészekciszta, endometriosis, erős fájdalmas görcsös menstruáció, korai klimax, méhnyakrák stb.

Időpont: 2019. október 19. (10:00-tól 17:00-ig, ebédidő: 13:00-14:00)

Helyszín: Eger

Jelentkezni a gyermekgyogyir@gmail.com e-mail címen írásban lehetséges.

A jelentkezéseket szabad helyek függvényében írásban visszaigazoljuk.

Az előadás díja: 12.900 Ft/fő

Kedvezményes ár korai jelentkezés esetén: 9.900 Ft/fő

(Amennyiben az előadás díja 2019. október 1-ig átutalásra kerül.)

 

Időpont

(Szombat) 10:00 - 17:00

Helyszín

Eger

Előadó

Illés Kata06 20 529 2186

Részvételi díj

9.900 Ft (korai jelentkezés esetén)

Jelentkezés

Írásban a gyermekgyogyir@gmail.com email címen.
X