Gyermekgyógyír

Germán Gyógytudomány® a gyermekekért

2019. Május

25Máj.10:0017:00STRESSZ OKOZTA MEGBETEGEDÉSEK, „MENEDZSERBETEGSÉGEK”Vegyük könnyedén társadalmi rendszerünk kihívásait10:00 - 17:00 Piliscsév Előadó: Illés Kata

Tovább

Esemény részletei

Ez a téma mindenkit érint kivétel nélkül. Rendkívüli stressznek vagyunk kitéve a jelenlegi társadalmi rendszerben.

A cégeknél iszonyatosan nagy a követelmény. Határidők, tárgyalások, ügyfélkiszolgálás, mind a menedzsment, mind a beosztott stresszel. Mindenki helyettesíthető szól a szlogen, amit folyamatosan érezel is, mert ha nem tartod a tempót, nemsokára új állást kereshetsz. Ezeket a helyzeteket nagyon nehéz DHS-ek nélkül megúszni. A DHS az a pillanat, ami elindíthat egy rákos elváltozást, avagy egy Értelmes Biológiai Különprogramot.

A családfőnek el kell tartania a családot, ezért a munkahelyen megfelelni próbál, folyamatosan stresszel. Hónapról-hónapra ki kell fizetni a számlákat, az iskolai tanulmányokat, finanszírozni kell a családot, nagyon nagy a nyomás. Általában a nő is dolgozik a gyermeknevelés mellett a fentiek miatt, aki így az energiái nagy részét nem tudja a gyermeknevelésre fordítani, ezért gyakorta ideges és stresszel. A gyermekeinket intézmények nevelik fel, ezért ők is rendkívüli stressznek vannak kitéve. Sajnos nagyon korán elszenvedik az első konfliktusaikat a kicsik is.

Kevés az idő egymásra, rohannak a napok, a beszélgetések rövidülnek, a kialvatlanság nő. A természettől teljesen eltávolodtunk, nem a biológiai kódjainknak megfelelően élünk, nem figyelünk az ösztöneinkre, elnyomjuk magunkban a valódi érzéseinket.

Az akadémiai orvostudomány a stresszt teszi fő felelőssé a szívinfarktusok kialakulásában, a gyomorfekély létrejöttében, a magas vérnyomás kialakulásában, az alvászavarok létrejöttében. Emellett a szorongás és pánikbetegségek hátterében is a stresszt írják a „szaklapok” kiváltó oknak

Tévúton járnak.

Maga a stressz vagy akár egy hosszú ideig fennálló pszichológiai probléma sem betegít meg! A betegségek kiváltó oka, mindig egy kritériumrendszernek megfelelő pillanat, azaz egy biológiai konfliktus (DHS).

Az előadás során részletesen kifejtjük a pszichológiai és biológiai konfliktus közötti különbséget és azt a stresszállapotot is, amely valóban betegséget előz meg. Megtudhatod, mi a különbség és mire kell figyelni a rohanó világunkban, ahhoz, hogy megelőzhessük a súlyosabb tüneteket.

  • Egy multi cégnél dolgozol és túl nagy a stressz?
  • Gyakorta vannak beazonosíthatatlan tüneteid, melynek nem tudod az okát?
  • Gyakran szorongsz, pánikolsz vagy magas a vérnyomásod, a vércukorszinted?
  • Nem tudod kikúrálni magad az állandó „influenzás” állapotból?
  • Krónikusan fáradt vagy és nem tudod megfelelően ellátni a napi teendőket?
  • Eluralja az életed a stressz?

Változtass! Gyere el az előadásra, hogy megszabadulj a tévhitektől és a felismerések után elmúljon a félelmed. Találj vissza önmagadhoz és ezáltal a természethez. Légy újra energikus és egészséges.

Időpont: 2019. május 25. (10:00-tól 17:00-ig, ebédidő: 13:00-14:00)

Helyszín: Piliscsév 

Jelentkezni a gyermekgyogyir@gmail.com e-mailcímen írásban lehetséges. A jelentkezéseket szabad helyek függvényében írásban visszaigazoljuk.

A tanfolyam ára jelentkezéstől függően:

– Normál ár: 14.900,- Ft/fő

(az ár tartalmazza a kétfogásos ebéd árát is, vegetáriánus menü választható.)

– Előfoglalási kedvezményes ár: 11.900,- Ft/fő

(2019. május 05-ig leadott jelentkezés esetén)

– Páros foglalási kedvezményes ár: 12.900,- Ft/fő

(2019. május 05-e után két fő együttes jelentkezése esetén)

Időpont

(Szombat) 10:00 - 17:00

Helyszín

Piliscsév

Előadó

Illés Kata06 20 529 2186

Részvételi díj

14.900 Ft (kedvezmények az esemény részleteinél)

Jelentkezés

Írásban a gyermekgyogyir@gmail.com e-mail címen.
X