Gyermekgyógyír

Germán Gyógytudomány® a gyermekekért

2019. Július

05Júl.(Júl. 5)10:0008(Júl. 8)17:00GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY NYÁRI TÁBOR PILISCSÉVENAlaptanfolyam és kikapcsolódás10:00 - 17:00 (8) Piliscsév Előadó: Illés Kata

Tovább

Esemény részletei

Az idén nyáron indítunk egy olyan négynapos tanfolyamot, melyen egy kicsit könnyedebb tematikával haladunk, de lényegretörően átbeszéljük majd az alapokat, a legfőbb különprogramokat és a pszichózisokat is.

Várunk szeretettel, ha szeretnél átfogó képet kapni rövid idő alatt a Germán Gyógytudományról. Kiválóan alkalmas a tanfolyam azok számára is, akik messzebb laknak a Piliscsévi Oktatási Központtól.

A tanulás mellett marad idő egy kis pihenésre is a Kelemen Majorságban. A majorság festői környezetben, a természet közelségével biztosítja a teljes kikapcsolódást az aktív tanulással töltött napok után.

A tanfolyam 1. napján az alapok ismertetésére kerül majd sor.

A betegségek kialakulásának valódi kiváltó oka (biológiai konfliktus, Hameri iránytű, sínek-allergiák, krónikus betegségek), a betegségek lefolyásának fázisai, a fejlődéstörténet és az egyedfejlődés (ontogenesis), a Tudományos Táblázat rendszere és használata, a megértés, azaz a kvintesszencia: nincsenek gyógyíthatatlan betegségek, mert minden egyes szervi elváltozásnak biológiai értelme van. Hamer doktor legújabb felfedezése, amely elválaszthatatlan egységet képez az öt biológiai természettörvénnyel és segíti a terápiát a Germán Gyógytudományban, azaz gyógyítás a Mein Studentenmädchen c. gyógyító zenével…

A 2. és 3. napon a legfőbb különprogramokat fogjuk részletesen átbeszélni.

A vese különprogramjai és a szindróma, a belek és a szív különprogramjai, a csontok, fogak és az önleértékelés konfliktusok, a petefészek és a here különprogramjai, a bőr elváltozásai és azok okai, az epilepszia, azaz a motoros konfliktusok, terápia és a Germán Gyógytudomány….

Végül a 4. nap rövid tematikája:

Az érzelmi fejlődés, hormonális állapot, változókor, mánia és depresszió, férfias és női viselkedés, leszbikusság és homoszexualitás, a konstellációk alapjai: agytörzsi konstellációk (dezorientáltság, éber kóma), kisagyi konstellációk (aszociális konstelláció), nagyagy fehérállomány konstelláció (megalomán konstelláció), nagyagykérgi konstellációk: bőbeszédűség, postmortalis konstelláció, agresszivitás, anorexia, autizmus, lebegő konstelláció, üldözési mánia, bulimia, asztma….

Időtartam: 2019. július 5-8-ig (4 nap)

Helyszín: Piliscsév 

Jelentkezni a gyermekgyogyir@gmail.com e-mailcímen írásban lehetséges.

A jelentkezéseket szabad helyek függvényében írásban visszaigazoljuk.

A tanfolyam ára jelentkezéstől függően:

– Normál ár: 74 000,- Ft/fő

(az ár tartalmazza a kétfogásos ebédek árát is, vegetáriánus menü választható.)

– Előfoglalási kedvezményes ár: 58 000,- Ft/fő

(2019. május 31-ig leadott jelentkezés esetén)

– Páros foglalási kedvezményes ár: 64 000,- Ft/fő

(2019. május 31. után két fő együttes jelentkezése esetén)

Az árak tartalmazzák a tanfolyam és a 4 ebéd díját.

Ha szeretnéd a családodat, gyermekeidet is elhozni a tanfolyamra, napközbeni gyerekfelügyelet biztosítunk a cseperedőknek! Pedagógus és sportoktatói végzettségű táborvezetővel a gyerekekre 2-3 felnőtt vigyáz létszámtól függően. A legkisebbeknek is remek szórakozást ajánlunk a tanfolyam időtartamára!

Programok: kirándulás, lovas program, kézműves foglalkozás, vetélkedő, csapatjáték, kincskeresés.

Korhatár: 6 – 12 éves korig. Ettől eltérés esetén, kérjük, hívja a szervezőket a lenti telefonszámon, mert megpróbáljuk igény szerint kialakítani a csoportot.

A gyermektábor költsége: 28.000,- Ft/gyermek/4 nap. Ez az ár a tanfolyami díjon felül fizetendő.

Érdeklődni a gyermekfelügyelettel kapcsolatosan az alábbi telefonszámon lehetséges: +36-70-3345641

Szállás a Kelemen Majorságban: 2-3-4 ágyas apartmanokban, érdeklődni lehet a kelemenmajorsag@gmail.com e-mailen írásban.

Várunk benneteket a nyári tanfolyamunkon, hogy a Germán Gyógytudomány megismerésével egészségesen, szabadon élhessetek!

Időpont

5 (Péntek) 10:00 - 8 (Hétfő) 17:00

Helyszín

Piliscsév

Előadó

Illés Kata06 20 529 2186

Részvételi díj

74.000 Ft (kedvezmények az esemény részleteinél)

Jelentkezés

Írásban a gyermekgyogyir@gmail.com e-mail címen.
X