Gyermekgyógyír

Germán Gyógytudomány® a gyermekekért

2019. Június

29Jún.10:0017:00AZ ALLERGIÁKa Germán Gyógytudomány szemszögéből10:00 - 17:00 Budapest Előadó: Illés Kata

Tovább

Esemény részletei

Hazánkban körülbelül 2 millió ember allergiás! Ez a szám évről évre radikálisan növekszik. Az ok az akadémiai orvoslás szerint multifaktoriális és gyógyszerek által tünetenyhítéssel  vagy  esetlegesen immunterápiával próbálják kezelni.  Gyógyszert szedve egyszerű ideig-óráig eltüntetni a kellemetlen orrfolyást, légúti gyulladást, kiütéseket, szemviszketést és sorolhatnánk hosszan a tüneteket, hogy mit még.

Ha azonban minőségi gyógyulást szeretnél, meg kell ismerned a Germán Gyógytudomány alapjait és így valódi oki terápiával teljesen meggyógyulhatsz az akár már évtizedeken át tartó allergiádból. Mellékhatások nélkül és költségmentesen.

Ahhoz, hogy meggyógyulj időt és energiát kell szánnod a megértésre. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani ennek az előadásnak a keretében. Betekintést adni a Germán Gyógytudomány alapjaiba, mely mindenki számára megtanulható. Ezen ismeretek által kapsz egy olyan terápiás irányvonalat is az előadáson, mely által saját magad képes leszel megtalálni a tüneteid okát és meg is tudod szüntetni azt.

Sok izgalmas esetpéldával készülünk majd, mellyel a gyógyulás módját közelebb hozzuk majd hozzád.

Az ételallergiások száma is rohamosan növekszik. Kitérünk a tej- és gluténallergiára, az allergénekre, mint eper, dió, tojás, csokoládé ….stb. Természetesen ha kihagyjuk az „allergéneket” az étrendünkből ezáltal nem lesznek tüneteink, de oki terápiával újra fogyaszthatjuk kedvenc ételeinket is.

Beszélünk majd a bőrtünetekről és az asztmáról is, napallergiáról és pollenekről, porallergiáról és a méhcsípésekről is.

Legyen szó macskaszőr- vagy légkondiallergiáról a Germán Gyógytudomány ismeretével garantáltan be fogod tudni azonosítani a sínhez tartozó konfliktustartalmat és már csak rajtad múlik, hogy megkeresed-e az okát és megszünteted-e azt.

Élj allergiák nélkül a Germán Gyógytudománnyal!

Időpont: 2019. június 29. (10:00-tól 17:00-ig, ebédidő: 13:00-14:00)

Helyszín: Budapest

Jelentkezni a gyermekgyogyir@gmail.com e-mail címen írásban lehetséges. A jelentkezéseket szabad helyek függvényében írásban visszaigazoljuk.

Az előadás díja: 12.900 Ft/fő

Kedvezményes ár korai jelentkezés esetén: 9.900 Ft/fő

(Amennyiben az előadás díja 2019. június 22-ig átutalásra kerül.)

Időpont

(Szombat) 10:00 - 17:00

Helyszín

Budapest

Előadó

Illés Kata06 20 529 2186

Részvételi díj

9.900 Ft (korai jelentkezés esetén!)

Jelentkezés

Írásban a gyermekgyogyir@gmail.com e-mail címen.
X