Gyermekgyógyír

Germán Gyógytudomány® a gyermekekért

2019. Március

30Márc.10:0017:00A SZÉPSÉGavagy a szép bőr, haj, körmök, és a karcsú alak titka10:00 - 17:00 Piliscsév, Kelemen Majorság, Előadó: Illés Kata

Tovább

Esemény részletei

A szépség belülről fakad. Ez már talán egy elcsépelt gondolat, de ha a Germán Gyógytudomány összefüggéseivel, azaz biológiailag gondolkodunk, ez a mondat újra igazolást nyer.

Ha harmonikus a lelked, akkor a tested is jelez majd és nem fog hullani a hajad, hanem erős lesz és fénylő. A körmeid sem fognak töredezni, hanem szépek, ápoltak lesznek.

Ha a lelki konfliktusaid megoldod a száraz bőr problémád vagy az ekcémád is megszűnik majd. A pikkelysömör, a kellemetlen szemölcsök, tyúkszem vagy herpesz okát is megértheted.

A pattanásos bőrnek sem elegendő a tisztító kúra vagy a szépségápolás, éppúgy a lélek szintjén kell felismerned az okokat. A korai ráncosodás „miértje” sem a kozmetikumokban rejlik!

A köröm vagy lábgombádnak is búcsút mondhatsz egy életre, ha ezekre a problémákra keresnél választ. Ha mindez még nem elég, szó lesz a karcsú alak titkairól. Ha nem vagy megelégedve az alakoddal és már rengeteg diétát kipróbáltál és mégsem sikerült lefogynod, ezen az előadáson megismerheted a hízás lehetséges okait.

Továbbá sor kerül majd számos egyéb témára is, mely a belső és külső szépségről szól, természetesen a Germán Gyógytudomány ismeretanyaga alapján.

Kozmetikusokat, bőrgyógyászokat, szépség iparban dolgozókat is nagy szeretettel várunk, mert munkájukat nagyon megkönnyítheti ez a nagyszerű ismeretanyag.

Természetesen az előadás anyaga Dr. Hamer tudományos munkáján alapul, a kellő tudományosságot megőrizve, de mégis egy kicsit más szemszögből mutatjuk be neked a bőr Értelmes Biológiai Különprogramjait, ízelítőt kapsz a vese működéséről, hallhatsz majd az önleértékelés konfliktusokról és sok egyéb másról.

Várunk téged gyakorlatias példákkal fűszerezett interaktív előadásunkon!

Minden rajtad múlik, benned dől el, mert a szépség belülről fakad.

Időpont: 2019. március 30. (10:00-tól 17:00-ig, ebédidő: 13:00-14:00)

Helyszín: Kelemen Majorság, Piliscsév Hegyes dűlő 1.

Jelentkezni a gyermekgyogyir@gmail.com e-mail címen írásban lehetséges. A jelentkezéseket szabad helyek függvényében írásban visszaigazoljuk.

A tanfolyam ára jelentkezéstől függően:

– Normál ár: 14.900,- Ft/fő

(az ár tartalmazza a kétfogásos ebéd árát is, vegetáriánus menü választható.)

– Előfoglalási kedvezményes ár: 11.900,- Ft/fő

(2019. március 10-ig leadott jelentkezés esetén)

– Páros foglalási kedvezményes ár: 12.900,- Ft/fő

(2019. március 10-e után két fő együttes jelentkezése esetén)

 

Időpont

(Szombat) 10:00 - 17:00

Helyszín

Piliscsév, Kelemen Majorság,

Hegyes dűlő 1.

Előadó

Illés Kata06 20 529 2186

Részvételi díj

14.900 Ft (kedvezmények az esemény részleteinél)

Jelentkezés

Írásban a gyermekgyogyir@gmail.com e-mail címen
X