Gyermekgyógyír

Germán Gyógytudomány® a gyermekekért

2020. Június

13Jún.10:0017:00A FÁJDALMAK ÉS AZ ÖNÉRTÉKELÉSÜNKÍzületek, lumbágó, váll-, derék-, térdfájdalmak, leukémia...10:00 - 17:00 Eger Előadó: Illés Kata

Tovább

Esemény részletei

Ha az önértékelésünk nincs rendben, annak jelei vannak a vázrendszerünkön és/vagy a mozgásszerveinken. Ízületi gyulladás, ízületi kopás, lumbágó, gerincsérv, isiász, csontrák, anémia-leukémia, vérrák, gerincferdülés, Bechterew-kór, reuma, váll-, derék-, térdfájdalom, tyúkmell, tölcsérmell, teniszkönyök, fájó végtagok, köszvény, merev nyak vagy hátfájdalom…

A fenti tünetek és „betegségek” lelki okai mind-mind önleértékelés tartalommal bírnak.

  • Ha pontos képet szeretnél kapni, hogy mik a valódi okai ezeknek az elváltozásoknak,

  • ha kíváncsi vagy arra, hogyan szabadulhatsz meg az akár éveken át tartó derékfájástól vagy a fájdalmas köszvénytől egy izgalmas kriminalisztikai, valódi oki terápiával, várlak szeretettel az előadásunkon!

Csontritkulásod van és a kalciumtól várod a megoldást? Fáj a hátad és a helyes testtartással szeretnél javítani a helyzeten? Tornázol vagy már meg is műtöttek, de még mindig elviselhetetlen a fájdalom?

Meg kell ismerned a valódi okokat. Ebben segítek az előadáson.

Irányt mutatok az oknyomozáshoz az esettörténetek alapján és rengeteg információval szolgálok a szervezetünkben zajló folyamatokról Dr. Ryke Geerd Hamer felfedezése, a Germán Gyógytudomány ismeretei alapján.

Az előadás során fókuszban lesz a fájdalom, mely pusztán a lelkünkben, testünkben zajló folyamatok megértése alapján rendre enyhül és kiszámíthatóvá válik. Lesz szó az anémiáról és leukémiáról is a rettegett tüneteivel, melyhez a megértéssel már másképp viszonyulsz majd. Sok esetpéldával és saját tapasztalataim megosztásával is segítem a megértést.

Várok szeretettel minden kedves érdeklődőt!

Időpont: 2020. június 13. (10:00-tól 17:00-ig, ebédidő: 13:00-14:00)

Helyszín: Eger

Jelentkezni a gyermekgyogyir@gmail.com e-mail címen írásban lehetséges. A jelentkezéseket szabad helyek függvényében írásban visszaigazoljuk.

Az előadás díja: 12.900 Ft/fő

Kedvezményes ár korai jelentkezés esetén: 9.900 Ft/fő

(Amennyiben az előadás díja 2020. május 26-ig átutalásra kerül.)

Időpont

(Szombat) 10:00 - 17:00

Helyszín

Eger

Előadó

Illés Kata06 20 529 2186

Részvételi díj

9.900 Ft (korai jelentkezés esetén!)

Jelentkezés

Írásban a gyermekgyogyir@gmail.com e-mail címen.
X