Őszülés fiatalon

szülés_kicsi

Hihetetlen ez az esettörténet! Tudom, hogy a lelkesedésem mindig határtalan, de ez tényleg ütős. Boldog a szívem, hogy ilyen őszintén leírta nekünk ez a fiatal hölgy a történetét és adta áldását rá, hogy közkincsé tegyem.

A történet szívbe markoló. A hölgyet óriási trauma érte, ahol több biológiai konfliktust is elszenvedett, de itt kiemelten csak az egésznek egy különleges részét szeretnénk veletek megosztani. Ezt az Értelmes Biológiai Különprogramot egy fejre asszociált, brutális elválasztás-konfliktus indította el. Én ilyen esettel eddig csak elméletben találkoztam, így nem hiába a lelkesedésem, mert nagyon különleges az esettörténet, azt gondolom értékes jegyzet lesz számotokra is.

Ajánlom a beszámolót szeretettel:

Jó pár éve együtt voltunk a párommal, de nem működött már a kapcsolatunk. Sok probléma volt. Kezdeményeztem, hogy váljunk külön egy időre és gondoljuk át, hogy érdemes-e folytatni egyáltalán a kapcsolatunkat.

Ahogy megérezte a szándékom az esetleges elválással kapcsolatosan, mindent megtett, hogy meggátolja azt, hogy elmenjek. Minden technikát bevetett, pszichológiai eszközöket használt, kedves ígéreteket tett, érzelmi zsarolással, megfélemlítéssel, majd kényszerítéssel próbált maga mellett tartani. Tudtam, hogy ez a kapcsolat már merőben nem egészséges.

Megmondtam neki, hogy a nyár végén elköltözöm. Ekkor azonban már elkezdett vádolni olyan dolgokkal is, ami nem volt igaz és ez is arra utalt, hogy valami nagyon nem stimmel nála. Nem értettem miért állít hazugságokat rólam és nagyon rosszul esett, hogy akit szerettem és akivel egy életre terveztem, ilyeneket gondol és mond rólam.

Egyik reggel, amikor hazajöttünk a vásárlásból újra szóba jött a pénz téma, ami mindig nagyon stresszes volt mindkettőnknek.

Haláli csend lett hirtelen és láttam rajta, hogy nagyon dühös lett. Bezárta mindkét bejárati ajtót a házon és eldugta a kulcsokat, hogy ne tudjak elmenekülni. Nekem jött és fojtogatni kezdett, ütött, vert.

Nagyon megijedtem, de mégsem ez volt a legerősebb érzésem, hanem bármilyen furcsának is tűnhet, a csodálkozás. Képtelen voltam elhinni, hogy ez valóban megtörténik, az az ember, akit szerettem ezt teszi velem! Az az ember, aki miatt külföldre költöztem, hogy vele kezdjek új életet! Mindig azt hittem, hogy ő is szeret, ekkor tudatosult bennem, hogy ez nem így van. Annyira meglepődtem, tipikus DHS-t éltem át. Soha életemben ennyire nem ért váratlanul egyetlen helyzet sem. Ebben a sokkos állapotban próbáltam védeni magam és nyugtatóan szólni hozzá, lecsillapítani, de közben folyamatosan azon gondolkodtam, hogyan fogok elmenekülni. Még csak nem is akartam visszaütni, mert nem akartam őt bántani még abban a helyzetben sem, amikor ő bizony bántott engem.

Nagy nehezen, de sikerült kitörnöm az egyik ablakot és szó szerint kiugrottam a házból, ahogy voltam mezítláb, és átfutottam a szomszédhoz. Onnan sikerült felhívnom a rendőrséget.

Itt még nem lett vége a történetnek, mert ezek után a volt párom lopásért, csalásért, bántalmazásért feljelentett. Tehát pont azért, amit ő tett velem hirtelen engem vádolt. Össze-vissza hazudott mindenkinek. Nem volt hajlandó visszaadni az útlevelem, a bankkártyám, ami nála volt, semmit sem, míg a rendőrség nyomására végül átadta az iratokat. Ezekben a napokban az összes ismerősömet felhívta, hogy vigyázzanak velem, mert egy pszichopata vagyok.

Ezek után bár enyhült a sokkos állapotom, folyamatosan ideges, stresszes és bánatos voltam, tipikus aktív fázis. Minden nap sírtam, pedig nem vagyok egy sírós típus.

Amellett, hogy elveszett egy gyönyörűen kezdődött kapcsolat, elveszett az otthonom, a pénzem, a jövőbeni terveim és minden amiért 5 évig keményen dolgoztam a hét minden napján.

Az életem legszörnyűbb napja után három nappal vettem észre, hogy a halántékomnál mindkét oldalon egy erős fehér csík van a hajamban. Egy-egy tincs mindkét oldalon a hajtőtől a hajszálak végéig kifehéredett, azaz megőszültem ezeken a helyeken.

Ekkor már értettem, hogy milyen mélyen érintett az a sokk élmény, de azt is tudtam, hogy nem lesz könnyű túltennem magam a történteken.

A Germán Gyógytudományt ismertem már akkoriban is és tudtam, hogy ott és akkor elszenvedtem egy olyan elválasztás-konfliktust többek között, ami a kiváltó oka volt, hogy megőszült kétoldalt a hajam. Azt is tudtam, hogyha feldolgozom a traumát és megnyugszom van rá esély, hogy visszanyerjem az eredeti hajszínem.

És a “csoda” megtörtént! Bár nem teljesen, de ahhoz képest, hogy milyen láthatóan kifehéredett az a két tincs a hajamban, ma már csak egy pár ősz hajszál látszik a történtek nyomaként mindkét oldalon, de azt is csak az veszi észre aki közelről nézi a hajam. Egyébként teljesen visszanyerte a hajam az eredeti hajszínét.

A konfliktus megoldása után, amikor megnyugodtam kb. 5-6 hónap alatt jött vissza a hajam eredeti színe, ami óriási meglepetés volt annak ellenére, hogy tudatában voltam, hogy pontosan ennyi idő volt míg feldolgoztam a legfájdalmasabb érzéseket.

Leírtam abban az időben az ex-páromnak az érzéseim, ami még a lelkem nyomta vele kapcsolatosan, de ő a válaszában még mindig engem vádolt. Ez megerősített abban, hogy semmi esetre sincs értelme folytatni semmilyen szinten már ezt a kapcsolatot.

Szerencsére ma már boldogan, nyugodtan élek. A volt páromtól végleg elbúcsúztam magamban, lezártam a kapcsolatot, teljesen elszakítottam a szálakat.

Szeretettel,

egy külföldön élő magyar lány

Ugye, milyen elképesztő, hogy igazolódik az is, hogy az ősz haj képes regenerálódni és visszanyerhetjük az eredeti hajszínt, ha megoldódik a fejre asszociált ocsmány, brutális-elválasztás konfliktus? Az őszülés ugyanis a haj vitiligója és bár nagy csalódás lehet, de nincs sok köze a bölcsességhez.

Ez valóban nagyon “erős” elválasztás-konfliktus volt a partnerrel kapcsolatban. A fiatal hölgy biológiailag bal kezes, bár itt ez kvázi mindegy, hiszen mindkét oldalon kialakult egy ősz hajtincs a halántékánál. Megjelent nem csak a partner, hanem az anya/gyermek oldalon is a brutális elválasztás „nyoma”. Igen, mert gyermeket is szeretett volna ettől a férfitől, hiszen ahogyan a beszámolójában leírja az egész életét vele képzelte el, míg ez a rémálom meg nem történt…

A férfi valószínűleg többszörösen konstellált pszichotikus egyén lehet, simán megegyezhetünk minimum egy agresszív- és egy mythomániás konstellációban, az erőszakossága és a folyamatos hazudozásai margójára, és ki tudja, hogy még milyen konfliktusok váltották ki nála az efféle viselkedést.

Hálásan köszönöm neked te drága, hogy megosztottad velünk ezt az esetet és, hogy találkozhattunk a tanfolyamon. Nagyon örülök, hogy ma már egyenesben van az életed és boldogan élhetsz, szabadon!

Kívánom, hogy maradj olyan amilyen vagy, élj szeretettel teli szívvel, és találj egy olyan férfit, akivel valóra válthatod az álmaid!