Miért nem leszek várandós? (4.rész)

IMG_20190501_115300_882_kicsi

Ebben a témában ez lesz az utolsó bejegyzés, de garantáltan a legérdekesebb.

Most jutottunk el a leggyakoribb okhoz. Hiszen legtöbbször nem találnak a kivizsgálásoknál semmilyen elváltozást vagy eltérést a normális értékektől és mégsem jön a várva várt gyermekáldás. Miért nem? Sokan arra gyanakszanak, hogy összeférhetetlen a pár és emiatt genetikailag nem lehet gyermekük, akkor sem, ha egészségesek. “Ez egy mítosz, inkább, mint valóság, nincs olyan, hogy egy pár ivarsejtjeinek találkozása biológiailag nem lenne képes utódot létrehozni” és most egy genetikust idéztem. Akkor most nézzük korunk legnagyobb géniusza Dr. Hamer állításait erre vonatkozóan.

A hormonális változás közvetlenül szervi szintről, és közvetetten agyi irányítással is elindulhat. A szervi szintű eltéréseket, melyek hatással lehetnek a termékenységére és nemzőképességre már megnéztük ezek voltak a petefészek, here, agyalapi mirigy elváltozásai.

A nagyagykéregben van egy speciális terület, mely közvetetten a hormonális állapotunkra is hatással van. Ide tartoznak az ún. birtokkonfliktusok.  Ezek által is felborulhat a hormonháztartásunk és megváltozhat a biológiai identitásunk.

Azt hiszem az mindenkinek egyértelmű, hogy egy nő nőiesen él meg dolgokat pl. ha átszalad egy egér a lakásban sikítozni kezd, míg egy férfi pedig férfias érzelemvilággal valószínűleg inkább nevet ezen a történésen. Rendben, de mi a helyzet a férfias nőkkel és a nőies férfiakkal? Igen, bizonyára ezt is mindenki észleli a környezetében, hogy lehet egy nő férfias viselkedésű, és egy férfi is női viselkedésű.

Itt a titok! Ha egy nő túlzottan férfias (mániás), akkor nem lehet várandós. Ebben az esetben a méhnyálkahártya nem épül fel megfelelően és nem alkalmas arra, hogy a petesejt beágyazódása megtörténhessen. Ezeknél a nőknél általában van menstruáció, úgy tűnik minden rendben, de mégsem jön létre a várandósság.

Ha olvastátok a cikksorozat előző részeit, írtam arról, hogy a fogamzásgátló tabletta hatására egy nőből férfias nő lesz. Konkrétan a tabletta szedésével a személyisége teljesen megváltozik. Ennek a férfias nőnek inkább tetszik egy női viselkedésű férfi, mint egy alfa. Összejönnek a kiszemelt nőies férfivel és egy párt alkotnak, minden jól működik. Aztán a nő úgy érzi ketyeg a biológiai óra és úgy dönt babát szeretne. Abbahagyja a tabletta szedését és a személyisége megváltozik, újra nőies lesz. A baj ott van, hogy mellette továbbra is egy nőies férfi hetyeg. Tulajdonképpen két nő van otthon?Most mi lesz? Ebben az értelemben mégis létezik összeférhetetlenség? Hiszen ez a nő már nem is igazán akarja a szofti fiút (így hívja Dr. Hamer a nőies férfit), sokkal inkább szeretne most már végre  “igazi” férfit, aki megtermékenyíti, egy alfát.

Milyen egy férfias (mániás) nő? A boldognál is boldogabb, pedig igazán senki sem látja mi teszi őt ilyen boldoggá. Teljesen mindegy, hogy mi történik mindennek tud örülni. Igazán szeret élni és rajta van a dolgokon, lelkes, jókedvű. Nem is hangzik rosszul, ugye? Kivéve, ha túlzott vagy emiatt nem jön össze a várandósság. Mániás állapotra utal például a túl fájdalmas görcsölésekkel járó menstruáció. Sőt, ha egy nő csúcsmániás, azaz nagyon férfias, akkor kis is maradhat a menstruáció. Mindez az agyban dől el, mely speciális területet birtokzónáknak hívunk. 

Ha a birtokzóna érintett lelki elakadásaink miatt, akkor ahhoz, hogy várandós legyen a nő, inkább depresszívnek kell lennie! A depresszív ugyanis nőies. Persze itt is vannak végletek, lehet valaki nagyon depressziós és ez hosszútávon nehezen elviselhető állapot. Ugyanakkor a termékenység szempontjából abszolút előnyösebb, mint a mánia.

Vannak hölgyek, akik hol depresszívek, hol mániásak. Egyik nap le lehet velük hozatni az égről a csillagokat, pár nappal később pedig magukra zárják az ajtót otthon és ki sem bújnak az ágyból, mert minden annyira rossz. Magadra ismertél? Akkor ha babát szeretnél, ez esetben azt az állapotot kell tartóssá tenni, amikor depresszív vagy.

Ilyen esetben meg kell figyelni azt, hogy mi az amitől ilyen hangulatba kerülsz és hagyni kell, hogy így legyen, míg nem jön össze a baba. Ezt most nagyon leegyszerűsítettem azért, hogy első olvasatra befogadható legyen az új érdeklődők számára is.

A legjobb, ha elmélyülünk a Germán Gyógytudomány ismereteiben és konkrétan beazonosítjuk a birtokzónás konfliktusainkat. Ha pontosan tudjuk, hogy milyen lelki elakadások okozták ezeket a birtokkal kapcsolatos konfliktusainkat, egyik vagy másik súlyozásával könnyen el lehet érni a depresszív állapotot.

Ez bizonyára furcsán hangozhat első olvasatra, ennek ellenére mindenkinél működik és abszolút mellékhatásmentes biológiai meddőségi terápia.

Miután a várandósság összejön, újra lehetünk akár férfias nők is, hiszen ne feledjük a mániás boldog! 🙂