Tökéletes megoldás

babaElméletben megtanultam már, hogy a legjobb megoldás lehet a férfinek a birtok, a gyermeknek a nagy karakteres kutya és nekünk nőknek a baba.

Jól hangzik, de addig míg nem telik meg tartalommal a gondolatsor, csak egy megállapítás.

Most viszont kikristályosodott Hamer doktor igaza. Harmadik kisbabámat ölelve, futott át rajtam, az áramütésszerű érzés, ami a fenti mondatot feléleszti.

Legyen bármilyen nehézség, legyen az akár pszichológiai probléma vagy biológiai konfliktus, ha a picit ölelem kerek a világ és semmi más nem számít.

Kisbabám meleg, puha teste, finom selymes bőre és illata, csillogó huncut szemei és selyemhaja, mindez egy „csomagban” kézben tartva, megállítja az időt és semmi más nem számít.

Olyan ez, mintha egy cunami kellős közepén megtalálnád a belső békédet. Végre jelen vagy a pillanatban, vele. Nem érdekes, ha elfagy a hidegben a vízvezeték és nincs víz az egész házban. Nem érdekel a szomszéd, ha éppen váratlanul megjelenik a kertben. Már nem érdekel az sem, ha a szüleid veszekednek, mert minden a babád körül forog. Feloldódnak a sínek, mik sokszor csak a levegőben „lógtak” és eltűnnek az akár évtizedekig tartó tünetek. Nem fontos, hogy megfelelj valakinek és már az sem, hogy fenn legyen a sminked. A figyelem másra koncentrálódik, mert semmi más nem számít csak az a komplex csomag, amit a kezedben tartva megállítja az időt.

És így van ez a nagymamánál is, kinek normalizálódik a cukorszintje, ha az unokáival játszik.

Sokan nagyon szeretnének gyermeket, de nem találják az okokat, hogy mi miatt nem fogan meg az utód. Nem a megfelelő helyen, nem a megfelelő módon és nem a megfelelő emberek „kezelik” őket.  Könnyen az ördögi körbe és kilátástalanságba kerülhetnek.

Ellenben olyan sokan érezhetjük nap, mint nap azt az „ölelés pillanatot”, ami olyan, mint egy adapter. Feltölt szeretettel, erővel és olyan gazdagok leszünk általa, ami nem megfogalmazható.

A tökéletes megoldás oldja a konfliktusokat. Az ölelésed az egész étert feltölti szeretettel. A szeretetenergia eléri az ördögi körbe taszított nőket is, akik megtalálják majd a forrást, Hamer doktor tudományát, megértést kapnak és hosszútávon valódi segítséget.

Megkapják a legjobb megoldást, amikor semmi más nem számít.