Köszöntő

Szeretettel köszöntelek!

Te is kíváncsi vagy az egészség kulcsára?

Hihetetlenül hangzik, ha azt mondom, hogy ott vannak a válaszok a sejtjeidben kódolva, már csak a tudás felelevenítése hiányzik?

Lehetőséged van, hogy megismerd tested-lelked működését, a jövő gyógytudományát! Ha tudod hogyan “működsz” segíthetsz gyermekednek is. Megértheted mitől ekcémás a kislányod bőre, miért köhög éppen az egész család vagy mi az oka, hogy fáj a kisfiad torka. Felismerheted a folyamatokat miért pattanásos, miért náthás, vagy epilepsziás, miért pisil be, vagy miért dadog a gyermeked. Válaszokat kaphatsz mit kell tenned, ha viselkedése kezelhetetlennek tűnik, agresszív, vagy depressziós.

A Gyermekgyógyír egy támasz, az új szemléletre nyitott szülőknek íródik. Segíthetsz, terelgetheted gyermekeidet is a lelki okok felismerésében. Az oki terápiával nem a tüneteltüntetés a cél, hanem valódi gyógyulást tapasztalhatsz.

Három gyermek édesanyjaként szinte minden napra jut egy-egy eset vagy olyan tapasztalás, melyet naplószerűen megosztok veled itt a blogon. Remélem, hogy ezek az írások is segítik az összefüggések megértését.  A célom az, hogy te is be tudd építeni a mindennapjaidba a Germán Gyógytudomány elméleti anyagát.

Sok év aggodalom és megválaszolatlan kérdések sora után végre megérthettem az akkoriban még betegségnek vélt tünetek kialakulásának valódi okait. Azóta segítek legféltettebb kincseimnek a testi tünetek lelki okainak tudatosításával, és a zavart okozó tényezők kiiktatásával. Így egészségesen és boldogan élhetik már életük első éveit, melyek talán a legmeghatározóbbak.

Még ha nem is tudom megvédeni őket minden váratlan traumától, gyorsan felismerve a megváltozott testi-lelki jelzéseiket, segíteni tudok. Így megelőzhetők a komolyabb szervi elváltozások.

Ezen az úton egy új irányú gyermeknevelésben is találtam magam, melyben lelki kapcsolódásom elmélyült gyermekeimmel. Lelkük féltett jelzéseit is megérthetem a tüneteikből. Elmagyarázom nekik mitől lettek a bőrükön kiütések, vagy mi okozza a fülgyulladást.

Magam is meglepődtem, hogy megnyitva kis lelküket mennyire tisztán és zsigerből kapom viszonzásul a válaszokat tőlük, hogy mi is a legjobb gyógyír a bánatukra, azaz mi a gyógyulásuk kulcsa. Szerencsére gyermekeink nyíltan, félelem nélkül haladnak a biológiai kódjaiknak megfelelő irányban, összehangoltan a természettel. Sokat tanulhatunk tőlük. Nekünk szülőknek a felelőssége, hogy ne hagyjuk lerombolni bennük a természet rendjének a tiszteletét és a biológiai jelzéseik ösztönös felismerését. Terelgessük őket nyitott szívvel!

Már itt a bevezetőben le szeretném venni azt a terhet, ha azt gondolod, hogy az anya betegségét átveheti a kisded. Az anya szimbiózisban él a gyermekével, különösképpen igaz ez az első együtt töltött évekre. Az édesanyja rezdüléseit érzi a kis utód, de mindig az ő lelkében dől el, hogy hogyan reagál egy-egy szituációra és az okoz-e fennakadást számára vagy sem.

Nagyon fontos az anya jelenléte egy kicsi számára különösképpen az első hét évben, mert már önmagában ez is megoldás lehet bárminemű bajára. Az anya közelsége a gyors segély. A szívem szakad meg, ha belegondolok, hogy hány vesebeteg kisgyereket lehetne meggyógyítani pusztán az anyukája jelenlétével. A legjobb megoldások sokkal egyszerűbbek, mint ahogyan azt gondolnánk.

Minden itt található írás, naplószerű jegyzet, praktika, beszámoló vagy esettörténet a Germán Gyógytudomány ismeretein, Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer tudományos munkáján alapul.

Nem vagyok orvos, sem terapeuta “csak” egy csoda van a kezemben a Germán Gyógytudomány összefüggésrendszerének ismerete. Az előadásaimon és itt a blogon is a legfőbb célom, hogy az ismereteim átadásával segítsem a családokat. Szeretném, hogy te is megtapasztald a mindennapjaidban a természettörvények működését.

A Gyermekgyógyír blogon mindenki számára egy csokorba gyűjtve teszem elérhetővé a gyermekekkel kapcsolatos tapasztalataim.

Szeretettel kívánok jó böngészést és olvasgatást!

Illés Kata