Hamer doktor tudománya maga az élet!

krokuszok_meretaranyosEzt ma hallottam valakitől és megdobbantotta a szívem, mert én is pontosan így érzek. A Germán Gyógytudomány nem csak arról szól, hogy beazonosítsuk a konfliktustartalmat vagy éppen az agyi relét és megértsük az Értelmes Biológiai Különprogramokat. Sokkal több annál! Persze nagyon fontos a tudás, amit senki nem vehet el tőlünk és saját tapasztalataink alapján tanulhatunk nap, mint nap, de ez nem minden! Emellett visszairányít minket a természet közeli élethez. Egy olyan irányt ad, ami az igazi értékeket adja. Odakoppint bizonyos  helyzetekben és mint lelkiismeret megszólal bennünk, hogy nem ez a helyes irány. Ha pedig a jó irányban haladunk megerősít apró jelekkel, találkozásokkal, félmondatokkal. Ha a biológiai kódjainknak megfelelően élünk, egyre nyugodtabbak leszünk. Ha így élünk, egyre egészségesebbek leszünk. Ha így élünk, jó minta lehetünk gyermekeink számára! Felnevelhetjük a jövő generációját, akik már gondolkodóak lesznek, mert hagyjuk őket élni, kiteljesedni. Ez az ismeret olyan érték, amit talán fel sem fogunk. Én minden nap hálát adok érte, hogy élhetem.

Azért természetesen hamarosan itt a Gyermekgyógyír oldalán konkrét eseteket is olvashattok majd, konfliktusokkal, tünetekkel ez elmaradhatatlan, de előtte fontos ezeket átgondolni és kiragadni magunknak ebből, ami a miénk.

Érezni kell, hogy ez egy életérzés, egy élet „igenlés”, haladni a biológiánkkal egy irányban. A konfliktusokat úgysem ússzuk meg és a megfelelő Értelmes Biológiai Különprogramok elindulnak, mindig értünk, a megfelelő időben, a megfelelő erősségű tünetekkel. Menteni a menthetőt. Ebből is csak tanulhatunk, empirikus tudományról lévén szó.

Most vegyünk egy nagy fordulatot és kezdjünk el a természeti kódjainknak megfelelően élni. Sosincs késő befelé figyelve a léleknek megfelelő irányban haladni. A ma éppen alkalmas erre.